نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 

عملکرد ریتینر یا نگهدارنده ارتودنسی

دستگاهی دیگر در ارتودنسی برای زیبا سازی دندان های شما به نام ریتینر یا نگهدارنده ی ارتودنسی است . در اینجا برای شما در این مورد و کاربرد آن توضیحی میدهیم تا آشنا شوید .هر گونه وسیله ثابت یا متحرکی که پس از اتمام درمان ارتودنسی برای نگه داشتن دندان‌ها در محل جدید به کار برده می‌شود، ریتینر یا نگهدارنده نام دارد.  

فیس ماسک در ارتودنسی

یکی از دستگاههایی که در ارتودنسی است و ما در این مطلب آن را مرد بررسی قرار میدهیم فیس ماسک  است . شما در اینجا و مطالب بعدی با این دستگاهها آشنا میشود در مرد این دستگاه باید بدانید که  جهت تحریک رشد فک بالا به سمت جلو و پایین استفاده می شود. بهترین سن درمان با این دستگاه قبل از ۱۰ سالگی در بیمارانی است که فک پایین آنها نسبت به فک پایین جلوتر می باشد.

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: ارتودنسی نامرئی ,ریتینر ثابت ,ارتودنسی لینگوال,براکت ارتودنسی ,کش ارتودنسی ,سیم ارتودنسی ,ریتینر متحرک ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 

 ارتودنسی برای درمان فاصله های دندان 

بهترین روشی که متخصصین برای شما در نظر گرفته اند و شما میتوانید از طریق آن فاصله های بین دندان را از بین ببرید و از زیبایی آن لذت ببرید ارتودنسی دندان میباشد. فاصله بین دندان ها یکی از مشکلات رایجی است که افراد برای رفع آن و اصلاح طرح لبخند به کلینیک های دندانپزشکی مراجعه می کنند. خوشبختانه امروزه  ارتودنسی روش های مختلفی را برای بستن فاصله بین دندانی ارائه می دهد. 

 ویژگی مهم بستن فاصله بین دندانی

در بین دندان ها فاصله هایی وجود دارد که بستن آن بسیار مورد اهمیت است و به زیبایی آن تاثیر زیادی میگذارد در این بین باید این مورد را مورد بررسی قرار داریم که ویژگی هم این کار چیست ؟فاصله بین دندان ها گاهی جویدن را دردناک می کند، شیوایی گفتار را مختل می کند یا باعث خارج شدن صدایی سوت مانند هنگام تلفظ بعضی حروف می شود. به علاوه احتمال پوسیدگی دندان های فاصله دار به دلیل گیر کردن غذا در این فضا بیشتر است. رفع فاصله بین دندان ها لبخند را زیباتر می کند و چهره ای جوان تر و سالم تر را به نمایش می گذارد. همچنین با بستن این فاصله درد ناشی از آن از بین می رود و دندان ها از آسیب دیدگی جدی در امان می مانند.

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: فاصله دندانی, ارتودنسی ,دندانهای فاصله دار ,بستن فاصله ,فرنوم ,فرنکتومی ,ایمپلنت دندان ,جراحی فرنوم ,دندان غایب ,
:: بازدید از این مطلب : 352
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

درمان ایمپلنت دندان

افرادی که در مورد کاشت دندان میخواهند اقدامی کنند در نظر بگیرند که باید حتما چند دندان خود را از دست داده باشند. روشی که در اینجا وجود دارد ایمپلنت دندان است که در اینجا توضیحاتی را میدهیم.  مزایای ایمپلنت بر دیگر روش های درمان جایگزینی دندان چنان واضح است که بیمار در اغلب موارد بدون لحظه ای تردید تصمیم به کاشت دندان می گیرد. ایمپلنت دندان معمولاً از دو بخش اسکرو (پیچ) تیتانیومی و روکش دندان تشکیل می شود.  اگر از دست دادن دندان و اقدام نکردن برای جایگزینی آن دلیل فاصله دار شدن دندان ها باشد، توصیه می کنیم در اولین فرصت به دندانپزشکی مراجعه کنید؛ در غیر این صورت دیر یا زود با مشکلات جدی تری مواجه خواهید شد.  

درمان با پل دندان

یکی دیگر از روش های عالی برای رفع مشکل درمان پل دندان است دراین مطلب به طور کامل در مورد این درمان برای شما توضیحاتی داده شده است که به طور کامل با این روش آشنا شوید . پل یا بریج دندان یکی از پرکاربردترین درمان های دندان های غایب یا به شدت آسیب دیده است. پل هرچند به اندازه ایمپلنت مناسب نیست، اما راه حلی با ظاهر طبیعی و مقاومت بالا برای افرادی محسوب می شود که در اثر پوسیدگی، بیماری یا تروما دندان خود را از دست داده اند.

 



:: برچسب‌ها: فاصله دندانی, ارتودنسی ,دندانهای فاصله دار ,بستن فاصله ,فرنوم ,فرنکتومی ,ایمپلنت دندان ,جراحی فرنوم ,دندان غایب ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 بستن فاصله بین دندانی

با مشکلان فاصله بین دندان و اینکه این مشکلا باعث ایجاد فاصله ی بین دندان ها میشود تا حدودی آشنا شده اییم اما موردی که ایجاد میکند و مشکل ساز است به این صورت است که فاصله بین دندان ها گاهی جویدن را دردناک می کند، شیوایی گفتار را مختل می کند یا باعث خارج شدن صدایی سوت مانند هنگام تلفظ بعضی حروف می شود. به علاوه احتمال پوسیدگی دندان های فاصله دار به دلیل گیر کردن غذا در این فضا بیشتر است. رفع فاصله بین دندان ها لبخند را زیباتر می کند و چهره ای جوان تر و سالم تر را به نمایش می گذارد. همچنین با بستن این فاصله درد ناشی از آن از بین می رود و دندان ها از آسیب دیدگی جدی در امان می مانند.

مطلبی از دندان های غایب 

در این مطلب قصد داریم از دیگر مشکلات دندان که باعث ایجاد فاصله بین دندان ها شده است صحبت کنیم . متخصصین و مشاورین دندان بعد از بررسی لازم مشکلات را در این زمینه پیدا کرده اند.  نداشتن دندان از بدو تولد یا از دست دادن دندان در اثر سانحه و ضربه دیدن دیگر دلیل فاصله دار شدن دندان ها است. نداشتن دندان های ثنایای کناری در فک بالا گاهی افزایش فاصله بین دندانی را به دنبال دارد. دندان های ثنایای کناری به دندان هایی گفته می شود که در هر دو طرف دو دندان قدامی وجود دارد. در صورت وجود نداشتن این دندان ها دیگر دندان ها به سمت فضای خالی حرکت می کنند و غالباً چندین فاصله بین دندانی ایجاد می شود. از دست دادن دندان و اقدام نکردن برای پر کردن این جای خالی در نهایت به فاصله دار شدن دندان ها می انجامد.



:: برچسب‌ها: ارتودنسی دیمون ,دیباند ارتودنسی ,سپریتور ارتودنسی ,باندینگ ارتودنسی ,روش های ارتودنسی ,مراحل ارتودنسی ,بندینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 

 ناهنجاری های دندان و ارتودنسی 

افرادی که دچار مشکل در ناهموار بودن و بهم ریختگی ردیف دندان ها دارند میتوانند براحتی این مشکل را در دندان هایشان برطرف کنند. روشی که متخصصین به آن پیشنهاد کرده اند ارتورنسی است. درمان ارتودنسی ظاهر، موقعیت و عملکرد دندان‌های نامرتب یا کج را بهبود می‌دهد، دندان‌ها را صاف و ردیف می‌کند و به سمت موقعیت بهتر حرکت می‌دهد. استفاده از بریس وسیم‌کشی دندان‌ها با بهره‌گیری از پیشرفت‌های به دست آمده در ارتودنسی بسیار راحت‌تر از گذشته شده است. تجهیزات و درمان‌های پیشرفته‌ای از بریس فلزی قدیمی تا براکت‌های شفاف و همرنگ دندان یا ارتودنسی نامرئی به بیماران عرضه می‌شود.

 

 کار ونیر لمینت پرسلاین  

یک روش در مورد زیبایی دندان ها وجود دارد که در مورد آن با شما در مطالب قبلی صحبت کرده اییم . این روش به نام ونیر لمینت پرسلاین است که بسیار تاثیر گذار در زیبایی دندان را دارد.  این روش به این صورت است. اصلاح بدرنگی دندان‌ها، ساییدگی، بدشکلی، شکستگی و فاصله بین دندان‌ها از کاربردهای اصلی ونیر محسوب می‌شود. ونیر لمینیت چینی معمولاً توسط بیماران انتخاب می‌شود.



:: برچسب‌ها: فاصله بین دندانها ,درمان ارتودنسی ,اپن بایت ,دیپ بایت ,کراس بایت ,مزایای ارتودنسی ,روکش دندان ش ,
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

چگونگی خارج کردن دندان نیش نهفته

در مورد نهفتگی دندان نیش نکته ایی وجود دارد که در اینجا برای شما گفته شده است . این زمانی اتفاق می افتد که در شرایط خاصی باشد و بسیار محدود است . به این صورت که خارج کردن دندان نیش چه موقع است.   در شرایط ذیل ممکن است در نظر گرفته شود:

  • چسبندگی به فک به گونه ای که قابل ترنسپلنت (کاشتن جای دندانی دیگر) نباشد.

  • تحلیل داخلی و یا خارجی ریشه

  • انحنای شدید ریشه

  • شدت زیاد نهفتگی (مثلا وقتی که تاج نیش نهفته بین ریشه های ثنایاهای مجاور گیر کرده باشد و حرکت دادن آن با ارتودنسی احتمال آسیب به این دندانها را به همراه داشته باشد)

  • وقتی که اکلوژن قابل قبولی وجود دارد و دندان آسیای کوچک اول کاملا جای دندان نیش نهفته را گرفته است و دندانها از ردیف مناسبی برخوردارند.

  • وجود ضایعات پاتولوژیک نظیر عفونت، کیست و ...

  • زمانی که بیمار نمی خواهد درمان ارتودنسی انجام دهد.

تشخیص نهفتگی دندان نیش

تشخیص نهفتگی دندان نیش برپایه ارزیابی های بالینی و رادیوگرافیک می باشد. علائم ذیل با عنوان شواهد احتمالی نهفتگی دندان نیش برشمرده شده است:

  • رویش تاخیری نیش دایمی یا ماندگاری بیش از حد نیش شیری تا ۱۴-۱۵ سالگی

  • نبود برآمدگی نرمال استخوانی دندان نیش

  • وجود یک برآمدگی در ناحیه کامی

  • تاخیر رویش و یا جابجایی غیر طبیعی تاج ثنایای طرفی

  •  



:: برچسب‌ها: ارتودنتیست ,جراح فک, نیش شیری ,نیش نهفته ,ایمپلنت ,کشیدن نیش ,تحلیل ریشه, رویش دندان ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 

 برداشتن بریس و انجام نگهدارنده برای دندان  

دقت کنید که بعد از درمان ارتودنسی باید یهموضوعی  را رعایت کنید ما در این مطلب برای شما به طور کامل راجع به این موضوع توضیحاتی داده اییم این مرحله در اتمام کار و بعد از برداشتن بریس است.  متخصص ارتودنسی به اتمام رسیدن درمان ارتودنسی و زمان خارج کردن بریس را در یکی از چند جلسه آخر اعلام می‌کند و جلسه بعد به جدا کردن اتصالات (دیباند) تخصیص داده می‌شود. مراجعه به دندانپزشک به منظور جرم‌گیری، معاینه و فلوراید درمانی پس از خارج کردن بریس بسیار مهم است. برخی بیماران ترجیح می‌دهند دندان‌ها را پس از اتمام ارتودنسی سفید کنند. خارج کردن بریس عمل راحت و آسانی است که تقریباً ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. در این جلسه عکس گرفته شده قبل از شروع درمان در اختیار بیمار قرار داده می‌شود تا آن را با لبخند جذاب فعلی مقایسه کند. تنها یک گام دیگر تا نشان دادن لبخند مسحور کننده‌تان به دنیا باقی مانده است، اجازه دهید عکس بعد از درمان نیز گرفته شود. در پایان نگهدارنده یا ریتینر ارتودنسی برای نگه داشتن دندان‌ها در موقعیت جدید به بیمار ارائه می‌شود. متخصص ارتودنسی بهترین نوع ریتینر را تعیین می‌کند و شیوه استفاده از آن را توضیح می‌دهد. اکثر بیماران باید مدت نامعلومی از ریتینر استفاده کنند؛ قاعده کلی این است: "تا زمانی که می‌خواهید لبخند زیبای خود را نگه دارید، نگهدارنده را در دهان نگه دارید."

معرفی  درمان ارتودنسی نامرئی 

یکی نوع از ارتودنسی وجود دارد به نام  ارتودنسی نامرئی   که بسیار عالی است. این نوع از ارتودنسی امروزه خیلی کاربرد دارد. در این متن ما برای شما از چگونگی انجام آن مطالبی را قرار داده اییم. اگر این روش ارتورنسی نامرئی برای دندان انتخاب شده باشد، قالب‌های تهیه شده همان روز به لابراتوار فرستاده می‌شود تا مدل رایانه‌ای پس از اسکن شدن تهیه شود و پلاک‌ها از روی آن‌ها ساخته شود.
همکاران ما پس از آماده شدن پلاک‌ها با بیمار تماس می‌گیرند و زمان جلسه بعدی برای چسباندن اتصال‌های کوچک همرنگ دندان را هماهنگ می‌کنند. این اتصال‌ها مانند بریس عمل و دندان‌ها را دستکاری می‌کنند. اولین پلاک در دهان قرار داده می‌شود و بیمار دستورات لازم درباره روش استفاده و مراقبت از آن را دریافت می‌کند. پلاک‌های ارتودنسی نامرئی باید 22 تا 23 ساعت در روز استفاده شود. این پلاک‌ها معمولاً هر دو هفته یک بار یا در زمان تعیین شده توسط متخصص ارتودنسی عوض می‌شود.

 

 

 



:: برچسب‌ها: ارتودنسی دیمون ,دیباند ارتودنسی ,سپریتور ارتودنسی ,باندینگ ارتودنسی ,روش های ارتودنسی ,مراحل ارتودنسی ,بندینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

مرحله ی قرار دادن بریس در دهان 

ادامه ی مرحله ی ارتودنسی در این مطلب برای شما توضیح داده میشود تا کامل آشنا شوید . این مرحله با کمک دستیار انجام میشود مرحله است به این صورت که بریس را در دهان قرار میدهند. حدود دو ساعت طول می‌کشد. یکی از دستیاران مجرب ارتودنسی به متخصص کمک می‌کند تا تجهیزات مربوط به ارتودنسی جایگذاری شود، به سوالات بیمار پاسخ می‌دهد و در تمام مراحل درمان از آغاز تا پایان بیمار را همراهی می‌کند. دستیار ارتودنسی دندان‌ها را برای چسباندن براکت‌ ارتودنسی یا نگین‌ها آماده می‌کند، سپس متخصص براکت‌ها را با دقت یک به یک روی دندان‌ها می‌چسباند.متخصصین ارتودنسی زمان زیادی را با توجه به اهمیت این مرحله به آن اختصاص می‌دهند و به کوچکترین جزییات دقت می‌کنند تا بهترین نتیجه ممکن به دست آید. تمام مسائل مربوط به جایگاه براکت‌ها، تجویز براکت مناسب، نوع براکت و انتخاب سیم در این جلسه پوشش داده می‌شود.

 راههای مختلف  درمان ارتودنسی 

در مرحله ای که بیمار مورد معاینه و مراحل بعد که عکس برداری و قالب گیری دندان انجام میشود براحتی میتوانند تشخیص دهند که برای درمان ارتودنسی از چه راهی استفاده کنند چند روش وجود دارد.  پس از بررسی عکس‌ها و قالب تهیه شده روش‌های مختلف درمان ارتودنسی در جلسه مشاوره توضیح داده می‌شود و نمونه‌هایی از بریس‌ها، ارتودنسی نامرئی و تجهیزات و وسایل  ارتودنسی مورد استفاده در مراحل آتی به بیمار نشان داده می‌شود. این جلسه مشاوره 20 تا 30 دقیقه زمان می‌برد. پس از موافقت بیمار با ادامه‌ی درمان و روش پیشنهادی، زمان گذاشتن بریس تعیین می‌شود که یا در همان روز مشاوره یا به فاصله چند روز از آن خواهد بود. قالب‌گیری  ارتودنسی نامرئی  (کلیر الاینر) معمولاً در همان جلسه مشاوره قابل انجام است.

 

 



:: برچسب‌ها: ارتودنسی دیمون ,دیباند ارتودنسی ,سپریتور ارتودنسی ,باندینگ ارتودنسی ,روش های ارتودنسی ,مراحل ارتودنسی ,بندینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 رفع مشکل لق شدن ریتینر ثابت

 

امکان دارد بعد از نصب  ریتینر ثابت در دندان ها دچار مشکلاتی شود که یکی از آنها لق شدن است چنانچه با این مشکل روبرو شدید و برای رفع آن اطلاعی نداشتید میتوانید از این راهنمایی کمک بگیرید با مطب ما به شماره ۶۶۵۲۰۹۸۰ تماس حاصل نمایید تا وقت ملاقاتی فوری جهت تعمیر آن گذاشته شود. در این فاصله اگر به شما ریتینرهای شفاف نیز داده شده است آنها را ۲۴ ساعت شبانه روز داخل دهان بگذارید تا از جابجایی دندانها حتی الامکان جلوگیری شود. به علاوه تعمیر شکستگی ریتینر ثابت مستلزم پرداخت هزینه اضافه می باشد لذا از آن نهایت مراقبت را به عمل آورید.

تفاوت و مقایسه  ریتینر ثابت و متحرک

ما استفاده از ریتینرهای ثابت را ترجیح می دهیم. نگهدارنده های ثابت در قیاس نگهدارنده های متحرک ضمن کنترل دقیقتر موقعیت دندانها، به لحاظ اقتصادی نیز در دراز مدت مقرون به صرفه تر هستند. اگرچه به طور معمول دست کم تا گذشت یکسال از زمان کشیدن دندانهای عقل ، ریتینر ثابت مورد نیاز است ولی توصیه می گردد تا پایان عمر باقی بمانند. تا وقتی که بهداشت ریتینرها به درستی رعایت گردد، شما می توانید آنها را داخل دهان نگهدارید. 

هیچ اطمینانی وجود ندارد که دندانهای شما با خارج نمودن فیکس ریتینر مرتب بمانند. اگر هم تصمیم به درآوردن ریتینر ثابت گرفتید می بایست دست کم از ریتینر شفاف ، شب ها استفاده نمایید. دندانها در طول زندگی ما جابجا می شوند و ریتنشن یک مقوله دراز مدت است.



:: برچسب‌ها: متخصص ارتودنسی ,درمان ارتودنسی, کاموفلاژ ,جلو بودن فک پایین, ارتودنسی کاموفلاژ,مینی اسکرو ,ارتودنسی بدون جراحی ,ارتودنسی بدون کشیدنارتودنسی دیمون ,
:: بازدید از این مطلب : 1112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 

موارد ضروری قبل از سیم کشی دندان 

نکات مهم و موارد مهم در زمینه ی سیم کشی دندان وجود دارد و مراحلی که از نظر متخصصین دندان پزشکی باید حتما رعایت شود لازم است بدانید که متخصص ارتودنسی برای شروع کار خود در سیم کشی دندان  وضعیت دندان‌ها را ارزیابی می‌کند و پیش‌بینی می‌کند که دندان‌ها بدون ارتودنسی چگونه رشد خواهند کرد و در چه وضعیتی قرار خواهند گرفت. درمان‌های تشخیصی زیر انجام می‌شود:

  • بررسی سابقه پزشکی بیمار و وضعیت دندان‌ها
  • معاینه بالینی دقیق و کامل
  • گرفتن عکس رادیوگرافی از دندان‌ها و فک
  • گرفتن قالب گچی از دندان‌ها

متخصص ارتودنسی پس از ارزیابی دقیق بهترین طرح درمانی سیم کشی دندان‌ها را تعیین می‌کند.

مزایای سیم کشی دندان چگونه است؟ 

مزایای سیم کشی دندان عبارتند از:

  • متخصص ارتودنسی می‌تواند عملکرد و ظاهر دندان‌ها را اصلاح کند.
  • توانایی جویدن و گفتار بهبود می‌یابد.
  • مسواک زدن دندان‌های مرتب آسان‌تر است و بهداشت دهان و دندان بهتر رعایت می‌شود.
  • اگر مشکلات ارتودنسی درمان نشود، لثه و استخوان فک آسیب می‌بیند.

 

 



:: برچسب‌ها: دندان کج ,ارتودنسی ,متخصص ارتودنسی, درمان ارتودنسی, اپن بایتش ,دیپ بایت,کراس بایت,هزینه ارتودنسی ,مزایای ارتودنسی ,ا رتودنسی, ارتودنسی ,هدگیر ارتودنسی ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()