نوشته شده توسط : احمد خلیلی

ارتودنسی اقساطی

همانطور که همه ما میدانیم بسیاری از افراد بخاطر هزینه های بالای ارتودنسی از استفاده از این علم خود داری میکنند به همین منظور پزشکان ارتودنسی به قسط بندی این هزینه ها پرداخته اند.ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که ارتودنسی به چه شیوه هایی قسز بندی میشود و اصلا چرا باید این هزینه ها را قسط بندی کرد.

قیمت ارتودنسی  ممکن است که بالا به نظر برسد اما اگر به صورت اقساط پرداخت شود بسیاری از افراد از عهده پرداخت آن بر می آیند. ارتودنسی اقساطی معمولا به گونه ای انجام می شود که قبل از پایان درمان ارتودنسی  تسویه شود و دلیل این گونه تقسیط این است که اگر درمان بیمار زودتر از موعد مقرر به اتمام برسد بیمار مجبور به پرداخت یکجای باقیمانده نباشد. دلیل دیگر این است که اگر هزینه ارتودنسی افزایش پیدا کند در طی روند درمان بیمار بتواند به طور اقساط پرداخت کند

شیوه تعیین اقساط ارتودنسی

قسط بندی بستگی به نوع و روش درمان دارد و شرایط هر کدام از بیمارها میتواند متفاوت باشد .ارتودنسی اقساطی معمولا به صورتی انجام میشود که بیمار بتواند حداقل نصف یا یک سوم کل هزینه را در ابتدای درمان پرداخت کند مخصوصا در سیستم های گران قیمتی مثل سیستم دیمون یا ارتودنسی نامرئی (کلیر الاینرها) که هزینه مواد مصرفی بالاتر است. دربعضی مواقع نیز ممکن است متخصص ارتودنسی قبول کند که شما کل هزینه را به صورت اقساط برابر پرداخت کنید

 

 

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: ارتودنسی داودیان,سیستم دیمون,ارتودنسی,متخصص ارتودنسی,درمان ارتودنسی,ارتودنسی نامرئی,طول درمان ارتودنسی,هزینه ارتودنسی,قیمت ارتودنسی,بیمه ارتودنسی,اقساط ارتودنسی,ارتودنسی اقساطی,ارتودنسی قسطی,قسط ارتودنسی,قسط بندی ارتودنسی,نرخ ارتودنسی, ,
:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

مهمترین اقدامات بعد از ارتودنسی

ارتودنسی نیز به عنوان یکی از شیوه های پزشکی دارای دورانی با نام نقاهت است که باید در این دوران نکاتی را رعایت کنیم.ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که پس از استفاده از ارتودنسی باید نکاتی را رعایت کنید.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید اگر درحال استفاده از ارتودنسی هستید.
اقدامات بعد از  درمان ارتودنسی تنها به ردیف کردن دندانها و اصلاح موقعیت فکین ختم نمی شود بلکه پس از خاتمه حتما لازم است دندانها توسط نگهدارنده ها یا ریتینر ها در موقعیت صحیح و نهایی خود حفظ شوند.این امر مستلزم مراجعات منظم به متخصص ارتودنسی بعد از درمان می باشد. به طور معمول ویزیت های ۳ ماهه جهت معاینه و چکاپ دوره ای بیماران  پس از باز کردن دستگاهها در نظر گرفته می شود. چنانچه این ملاحظات رعایت گردد قطعا دندانهای شما مرتب باقی می مانند. به عبارتی ارتودنسی را به یک بازی دو نیمه تشبیه می کنند. بدین مفهوم که صِرف خاتمه ، به معنای پایان کار نیست بلکه نیمه دومی در پیش است که همان ریتنشن یا حفظ نظم دندانها  می باشد. چه بسا بیمارانی که علی رغم انجام بهترین درمان برای آنها به دلیل عدم رعایت دقیق ملاحظات بعد از درمان، به دلیل برگشت دندانها دوباره نیاز به ارتودنسی مجدد پیدا کرده اند. البته رعایت بهداشت هم از اهمیت بالایی برخوردار است. خصوصا در مورد فیکس ریتینر اگر با نخ دندان ارتودنسی حداقل روزی یکبار زیر آن تمیز نشود می تواند به التهاب لثه و نهایتا تحلیل لثه و استخوان منجر گردد.

تغذیه و رژیم پس از ارتودنسی باید چگونه باشد؟

تغذیه بعد از خاتمه درمان  نیز همچنان مستلزم مراعات ملاحظات ویژه می باشد خصوصا اگر بیمار از نگهدارنده های ثابت استفاده کرده باشد. خوردن غذاهای سفت و گاز گرفتن با دندانهای جلویی می تواند سبب شکستن سیم ارتودنسی و جابجایی دندانهای شود.بنابر این توصیه می گردد بیماران قبل از شروع درمان با مطالعه اطلاعات کامل در خصوص اقدامات لازم و دریافت مشاوره از یک متخصص، آگاهانه نسبت به انجام این درمان اقدام کنند.

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: فاصله بین دندانها,ارتودنسی,کشیدن دندان,متخصص ارتودنسی,بهداشت ارتودنسی,طول درمان ارتودنسی,بستن فضای ارتودنسی,درد ارتودنسی,ایمپلنت,دکتر جمیلیان,ویزیت ارتودنسی,دندانهای فاصله دار,بستن فاصله,فضای دندانی,سیستم ارتودنسی دیمون, ,
:: بازدید از این مطلب : 326
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

بهترین مطب جهت درمان ارتودنسی

یکی از مهمترین نکرانی هایی که هر بیماری درباره ارتودنسی خود دارد این است که بهترین متخصص و همچنین بهترین مطب را برای ارتودنسی خود انتخاب کن ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که بهترین مطب برای ارتودنسی دارای چه ملاک هایی خواهد بود.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید اگر شما هم نگران این موضوع هستید.

یکی از پرسش های رایج بیماران در خصوص انتخاب مطب یا کلینیک درمانگاهی برای درمان ارتودنسی می باشد. بدیهی است با توجه به فراغ خاطر بیشتر متخصص ارتودنسی در مطب و تعداد کمتر مراجعین امکان صَرف وقت برای درمان شما بیشتر خواهد بود. البته این نکته را نیز نمی توان فراموش کرد که مهارت درمانگر نقش بسزایی در کیفیت نتیجه درمان دارد.

یکی از معضلات بیماران حین جستجوی دندان پزشک جهت انجام ارتودنسی یافتن کسی است که بتواند این درمان را برای او با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام دهد. در این مقاله سعی شده نکاتی را در این باره در اختیار هموطنان گرامی قرار دهم.

ملاک های بهترین متخصص ارتودنسی

یکی از معضلات بیماران حین جستجوی دندان پزشک جهت انجام ارتودنسی یافتن کسی است که بتواند این درمان را برای او با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام دهد. در این مقاله سعی شده ملاک هایی را در این باره در اختیار هموطنان گرامی قرار دهم.

 

متخصص ارتودنسی

ارتودنسی



:: برچسب‌ها: ارتودنسی,مطب دکتر داودیان,ارتودنتیست,ارتودنسی ایران,دندانپزشک عمومی,هزینه ارتودنسی,مطب ارتودنسی,درمانگاه ارتودنسی,درمانگر ارتودنسی,تخصص ارتودنسی,کلینیک ارتودنسی,جراح دندانپزشک,بانک اطلاعاتی,پورتال ارتودنسی ایران,پرتال ارتودنسی ایران,جستجوی متخصص ارتودنسی,ارتودنتیست های ایران,دکتر ارتودنسی تهران,متخصص ارتودنسی تهران,پورتال ارتودنتیست ها,بهترین متخصص ارتودنسی,بهترین ارتودنتیست,ارتودنسی تهران,ارتودنتیست تهران,ارتودنتیست خوب,دندانپزشک ارتودنس,دندانپزشک ارتودنسی,روش ارتودنسی, ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

دندان های عقل نهفته را بشناسیم

دندان های عقل نمونه های بسیار زیادی دارند ما در این مطلب برای شما به معرفی یکی از مهمترین ها و در عین حال دردسر ساز ترین این دندان ها به عنوان دندان عقل نهفته خواهیم پرداخت.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که ممکن است شما هم دارای همچین دندان درد هایی باشید پس راهکار های مقابله با آن را یاد بگیررید.

معمولاً، بزرگسالان صاحب چهار دندان عقل می‌شوند، که هر یک از آن‌ها در هر یک از دو طرف انتهایی فک‌های بالا و پایین می‌رویند. دندان‌های عقل، که به آن‌ها «مولارهای سوم» نیز گفته می‌شود، آخرین دندان‌هایی هستند که از لثه بیرون می‌آیند و رویش آن‌ها، که در برخی موارد در اواخر دهه 20 زندگی رخ می‌دهد، گاهی اوقات با دردسرهای زیادی همراه است. برای مثال، ممکن است در فک فضای کافی برای رویش این دندان‌های اضافی نباشد که این می‌تواند باعث بروز مشکلات دردناکی شود. هر چند که اغلب درد خود بخود از بین می‌رود اما گاهی اوقات راهی جز کشیدن دندان‌های عقل وجود ندارد. این عمل سریع بوده و تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود؛ همچنین دوره بهبودی آن تنها در حدود دو روز است.

به طور طبیعی دندان‌های عقل (مولر سوم) بین سنین 17 تا 25 سالگی شروع به جوانه‌زنی و خارج شدن از لثه می‌کنند، البته برخی افراد هرگز صاحب چنین دندان‌هایی نمی‌شوند. در اکثر موارد، بیرون آمدن دندان‌های عقل از لثه‌ها با درد همراه بوده اما در سایر موارد ناراحتی ناشی از آن بسیار اندک است.

به هر حال، اگر فضای درون دهانتان محدود باشد، شما دچار مشکل دندان عقل نهفته خواهید شد. در این حالت، دندان تلاش می‌کند از لثه بیرون بیاید اما به دندان کناری خود گیر کرده و کج رشد می‌کند. این عارضه می‌تواند باعث دندان درد، گوش درد، ورم و حتی عفونت، ایجاد کیست و آبسه شود، که در این صورت لازم خواهد بود دندان‌های عقل از دهان خارج شوند

کشیدن دندان عقل نهفته

دلیل کشیدن دندان‌های عقل 

بسیار و بسیار شنیده ایم کهباید دندان های عقل خود را بکشیم.اما این کار را برای چه منظور باید انجام داد؟ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که کشیدن دندان های عقل بسیار مهم و مفید است.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که برای شما خواهد گفت که چرا باید دندان های عقل را از دهان بیرون کشید.

معمولاً، اگر دندان‌های عقل نهفته باشند اما مشکلی ایجاد نکنند، نیازی به کشیدن آن‌ها نیست. زیرا بنا به شواهد، کشیدن این دندان‌ها در چنین وضعیتی نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه بیمار را در معرض خطر عوارض این عمل نیز قرار می‌دهد.

گاهی اوقات، دندان‌های عقل نهفته یا آن‌هایی که به طور کامل از سطح لثه بیرون نیامده‌اند باعث برخی مشکلات دندانی می‌شوند. در این حالت، غذاها و باکتری‌ها در اطراف لبه دندان‌های عقل گیر کرده و باعث مشکلات زیر می‌شوند:
پوسیدگی دندان: این وضعیت زمانی پیش می‌آید که پلاک شروع به تجزیه سطح دندان می‌کند. با پیشرفت پوسیدگی دندان، حفره‌هایی در دندان ایجاد می‌شود که می‌توانند بر دندان‌های کناری نیز تأثیر منفی بگذارند.
بیماری لثه (که به آن جینجیویت یا بیماری پریودنتال نیز گفته می‌شود): این مشکل زمانی پیش می‌آید که پلاک سمومی را آزاد می‌کند که لثه‌ها را تحریک کرده و آن‌ها را قرمز، متورم و دردناک می‌کنند. بیماری لثه می‌توانند بر دندان‌های کناری و همچنین استخوان اطراف دندان‌های عقل نیز تأثیر منفی بگذارد.
پری کرونیت: به وضعیتی گفته می‌شود که در آن پلاک باعث عفونت بافت نرم اطراف دندان  می‌شود.
سلولیت: نوعی عفونت باکتریایی در گونه، زبان یا گلو است.
آبسه: عبارت است از انباشته شدن چرک در دندان‌ عقل یا بافت اطراف آن، که دلیل آن وجود یک عفونت باکتریایی است.
کیست‌ها و زائده‌های خوش‌خیم: در موارد بسیار نادری، دندان عقلی که نمی‌تواند از سطح لثه بالا بیاید دچار یک کیست (یک برآمدگی پر از مایع) می‌شود.
بسیاری از این مشکلات را می‌توان با استفاده از درمان‌هایی مانند آنتی‌بیوتیک‌ها و دهان‌شویه‌های گندزدا رفع کرد. بنابراین کشیدن دندان عقل تنها زمانی توصیه می‌شود که درمان‌های دیگر جواب نداده باشند.

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: دندانهای عقل,دندان عقل,رویش دندان عقل,عقل نهفته,بارداری,کشیدن دندان عقل,جراحی دندان عقل,خارج کردن عقل,بهداشت دندان عقل,پوسیدگی دندان عقل,عقل نیمه نهفته, ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

آیا در ارتودنسی باید رژیم غذایی گرفت؟

یک سوال بسیار مهم برای شما و دیگر بیماران وجود دارد را میتوان این دانست که آیا در هنگام استفاده از ارتودنسی نیز باید از رژیم های غذایی استفاده کرد؟ما برای پاسخ به این سوال به شما خواهیم گفت که میتوانید استفاده کنیداما این رزیم باید دارای چه ویژگی هایی باشد.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.

مراقبت و نگهداری از براکت های ارتودنسی همواره امری مهم بوده و باعث می شود لبخند نهایی شما هر چه سریعتر به زیباترین شکل ممکن پدیدار شود. عادت کردن به براکت ها مستلزم اعمال تغییراتی نیز در رژیم غذایی شما می باشد، زیرا برخی غذاها به براکت ها آسیب می زنند یا موجب مشکلات دندانی می شوند. یک رژیم سالم به مفهوم بدنی سالم، دندانهایی سالم و البته یک نتیجه بهتر در پی درمان ارتودنسی شما یا کودکتان می باشد.

در ادامه لیستی از غذاها یا آیتم های غیر خوراکی که پتانسیل آسیب به دستگاههای ارتودنسی و کند کردن روند درمان را دارند ارائه می گردد. البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که در عمده موارد، حس عمومی شما خواهد گفت که از چه غذایی باید بپرهیزید.

بیمار ارتودنسی باید از خوردن غذاهای پر شکر بپرهیزد

غذاهایی که شکر زیاد دارند

غذاهای پر شکر باید محدود شوند. موارد اندکی هم که مورد استفاده قرار می گیرند می بایست مواقعی باشد که شما بلافاصله بعد از آن قادر به مسواک زدن باشید. این غذاها پتانسیل تجمع بالای پلاک میکروبی را دارند. ترکیب پلاک و شکر سبب تولید اسید در دهان می شود که می تواند منجر به ایجاد لثه های متورم، لکه های سفید روی دندانها و پوسیدگی دندانی گردد

 ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: مسواک زدن,شکستن براکت,بهداشت ارتودنسی,پوسیدگی دندان,براکت ارتودنسی,بهداشت دهان,گاز گرفتن,سیم ارتودنسی,جویدن آدامس,پلاک میکروبی,رژیم غذایی,نوبت ارتودنسی,بهداشت دندان,کشیدن نخ دندان,لکه سفید پوسیدگی,لکه پوسیدگی,تورم لثه,غذای قند دار,سرعت ارتودنسی,شکستن دستگاه, ,
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

بیماران در حال رشد و استفاده از هدگیر ها

یکی از نگرانی هایی که پزشکان و بیماران برای استفاده از ارتودنسی دارند را میتوان این دانست که برای بیماران در حال رشد استفاده از هدگیر ها صحیح است یا ن؟ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که استفاده از هدگیر ها برای این بیماران چگونه است پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.

معمولاً هدگیر در بیماران در حال رشد مورد استفاده قرار می‌گیرد تا به لحاظ ارتوپدیک از طریق کند کردن یا متوقف نمودن رشد فک بالا، اورجت را اصلاح کند و به فک پایین امکان جبران دهد. در کاربردهای ارتوپدیک لازم است هدگیر تقریباً ده تا چهارده ساعت در روز پوشیده شود تا مؤثر واقع شود که معمولاً بازه زمانی بین شش تا هجده ماه را در برمی‌گیرد و این مقدار بستگی دارد به شدت ناهنجاری و اینکه میزان رشد بیمار چقدر است.
هدگیر همچنین در بزرگسالان ولی برای اهدافی متفاوت استفاده می‌شود. یک سناریوی معمول برای کاربرد هدگیر در بزرگسالان مربوط است به زمانی که چند دندان کشیده شده‌اند و دندان‌های جلویی به عقب کشیده می شوند. وقتی فضاهای مربوط به دندان‌های کشیده شده بسته شوند، دندان‌های پشت فضا تمایل دارند رو به‌ جلو حرکت کنند و دندان‌های واقع در جلوی فضا به سمت عقب بروند. در چنین مواقعی متخصص ارتودنسی به منظور حفظ انکوریج نمی‌خواهد که دندان‌های عقبی به جلو بیایند. هدگیر برای حفظ انکوریج به کار می‌رود. متخصص ارتودنسی از بیماران با چنین شرایطی ممکن است بخواهد تا آنجا که امکان دارد هدگیر را بپوشند. در واقع برای اکثر بزرگسالان ممکن است این مقدار هشت تا ده  ساعت در روز باشد اما هرچه بیشتر باشد بهتر است. به‌ عبارت ‌دیگر در کاربردهای دندانی بهترین سناریو پوشیدن مستمر هدگیر برای ۲۴ ساعت در روز است. شما می‌توانید فقط هنگام غذاخوردن یا مسواک زدن هدگیر را بردارید.

معمولاً هدگیر در بیماران در حال رشد مورد استفاده قرار می‌گیرد تا به لحاظ ارتوپدیک از طریق کند کردن یا متوقف نمودن رشد فک بالا، اورجت را اصلاح کند و به فک پایین امکان جبران دهد.

تقسیم بندی زمان برای استفاده از هدگیر ارتودنسی

یک نکته کلیدی در کاربرد هدگیر، همکاری بیمار است. لازم است بیماران همکاری عالی داشته و مطمئن باشند که هدگیر بنابر ساعات تجویز شده در شبانه روز از سوی پزشک، مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولاً این ساعات به ندرت کمتر از ۱۶ ساعت هستند. بخش عمده‌ای از این ساعات می‌تواند مربوط به اوقات خواب باشد اما در هنگام روز نیز باید استفاده شود. چون مشکل هر فردی متفاوت است، میزان زمان مورد نیاز برای پوشیدن هدگیر نیز توسط متخصص ارتودنسی شما معین خواهد شد.
با توجه به نوع خاص هدگیری که استفاده می‌کنید، نکات مهمی وجود دارند که باید آنها را بدانید. احتمالاً مهمترین آنها این مورد است: به‌منظور کارآمدی هرچه بهتر هدگیر، شما باید با دقت از دستورات مربوط به پوشیدن هدگیرتان پیروی کنید که به این معنا است که هر روز به اندازه ساعات تجویزشده توسط پزشک، هدگیرتان را بپوشید. اگر شب‌ها هدگیر را می‌پوشید و یک شب فراموش کردید آنرا بپوشید، باید مدت‌زمان شب قبل را به ساعات پوشیدن روز بعد اضافه کنید در غیر این صورت هر چه در هفت روز قبل تلاش کرده‌اید به باد خواهد رفت!

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: هدگیر,ارتودنسی,ارتوپدی فک,اصلاح رشد فک,لقی دندان,هدگیر ارتودنسی,رشد فک,درد دندان,همکاری بیمار,لبخند لثه ای,انکوریج,هدگیر گردنی,هدگیر پس سری,هدگیر ترکیبی,فیس بو, ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

معرفی سفید کننده‌های غیرتجویزی

سفید کنند های بسیار زیادی در دنیای امروز وجود دارد اما ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که یکی از این سفید کننده ها را میتوان سفید کننده های غیر تجویزی دانست .پس ادامه این مطلب رابر این اساس تنظیم خواهیم کرد.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.

اگر تصمیم دارید کیت سفید کننده را از داروخانه تهیه کنید، حتماً نوع مورد تایید متخصص دندانپزشکی را خریداری نمایید و دستورات روی محصول را به دقت رعایت نمایید. این قبیل سفید کننده‌ها باید 7 تا 30 روز متوالی مورد استفاده قرار گیرد تا تاثیر کامل را به جا بگذارد. نتایج درمان متغیر است.

 سفید کننده‌های غیرتجویزی

ساخت کیت خانگی توسط پزشک

موارد بسیار زیادی از سفید کننده های دندان ها را برای شما معرفی کرده ایم اما در این مطلب برای شما درباره یکی دیگر از این شیوه ها که توسط پزشک انجام میشود صحبت خواهیم کرد.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که برای شما بسیار مفید خواهد بود.

غلظت عامل سفیدکننده این نوع محلول‌ها بالاتر از نوع قابل تهیه از داروخانه است و استفاده آسان‌تری دارد؛ بنابراین نتایج رضایت‌بخش‌تری به دست می‌دهد.

 

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: پوسیدگی دندان,سفید کردن دندان,بلیچینگ,روکش دندان,لبخند زیبا,ارتودنسی دندان روکش,لکه سفید پوسیدگی,لکه پوسیدگی,ترمیم کامپوزیت,زیبایی لبخند,لبخند ایده آل,زیباسازی لبخند,لکه های سفید دندان,حساسیت دندان, ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

سفید کردن دندان با لیزر

سفید کردن دندان ها راه کارهای بسیار زیادی دارد.ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که میتوانید به راحتی و با داشتن کمی فرصت به دندان ها مطلوب دست پیدا کنید.اما ابتدا یان مطلب را تا انتها مطالعه کنید.چرا که برای شما بسیار مفید است.

امروزه از لیزر برای سفید کردن دندان‌ها استفاده می‌شود. این درمان در مطب دندان‌پزشک انجام شده و در آن پرتو یا نور لیزر به دندان‌ها تابانده می‌شود. به این ترتیب دندان‌پزشک مواد شیمیایی استفاده شده برای بلیچینگ را فعال می‌نماید. تغییر رنگ دندان‌ها با این روش با سرعت بسیار بیشتر امکان‌پذیر است. به این ترتیب سفید کردن دندان‌ها با لیزر می‌تواند پنج یا شش پرده، دندان‌ها را روشن‌تر کند.ترمیم لثه برای لبخند زیبا

ترمیم لثه چگونه است؟

ترمیم لثه یک روش ساده و ایمن است که در آن از تکنولوژی لیزر برای بازیابی اعتماد به نفس بیمار در ارتباط با طرح لبخند استفاده می‌شود. این درمان می‌تواند مشکلات مربوط به عدم هماهنگی بین بخش‌های مختلف لثه را برطرف کرده یا بافت لثه اضافی را با برداشتن بخش اضافی آن درمان کند. این درمان فرآیند بهبودی سریع دارد و نتایج آن بلافاصله قابل مشاهده است. همچنین از این درمان می‌توان به همراه سایر روش‌های درمان زیبایی همچون روکش پرسلن برای دستیابی به نتایج بهتر نیز استفاده کرد.

 

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: ارتودنسی نامرئی,سفید کردن دندان,بلیچینگ,کامپوزیت,اصلاح لبخند,لبخند گوشتی,روکش دندان,ایمپلنت,بریج,لبخند لثه ای,ارتودنسی سرامیکی,زیباسازی لبخند,اصلاح طرح لبخند,ترمیم همرنگ دندان, ,
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

ارتودنسی در انگلستان چگونه انجام میگیرد؟

بسیاری به دنبال یادگیری ارتودنسی در شرایط و کشور های مختلف هستند ما در این مطلب برای شما اطلاعاتی درباره شیوه آموزش ارتودنسی در کشور های مختلف را خواهیم گفت.پس ادامه این مطلب برای شما بسیار مفید خواهد بود.

در انگلستان بعد از تکمیل عضویت در یک دانشکده سلطنتی، دوره تخصصی ارتودنسی سه سال به طول می انجامد. یک دوره دو ساله اضافه نیز جهت احراز درجه متخصص ارتودنسی مشاور لازم است که پس از آن یک آزمون فلوشیپ توسط دانشکده سلطنتی برگزار می گردد. همچنین سازوکاری توسط هیأت حرفه ای ثبت نام متخصص ارتودنسی ها تنظیم شده است که در صورت تماس با آنها، شما را نسبت به بودن نام متخصص ارتودنسی  مدنظرتان در لیست متخصصین معتبر یاری می کنند.

ارتودنسی در کانادا

تعدادی از دانشکده های دندانپزشکی و بیمارستانها دوره تخصصی آموزش ارتودنسی را به دندانپزشکان عمومی ارایه می نمایند. دوره ها بین دو تا سه سال تمام وقت (اغلب سه سال) شامل برنامه های تئوری و عملی ارتودنسیمی باشد.آموزش ارتودنسی در انگلشتان

 

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی



:: برچسب‌ها: ارتودنسی چیست,دندانپزشک,ارتودنسی,ارتودنتیست,ارتوپدی فک,اصلاح رشد فک,ارتودنسی ثابت,آموزش ارتودنسی,ارتودنسی ایران,ارتودنسی آمریکا,دندانپزشک عمومی,انجمن ارتودنسی,انجمن ارتودنسی ایران,طول درمان ارتودنسی,هزینه ارتودنسی, ,
:: بازدید از این مطلب : 539
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : احمد خلیلی

 کش ارتودنسی

نوع دیگر از ابزار های ارتودنسی که در این مطلب مورد بررسی قرار میگیرد کش است. این کش  در اتصال قلاب ها بر روی دندان وصل میشود کاربرد این کش به این صورت است که کش   قدرت و توانایی حرکت دادن دندان در جهت‌هایی را دارد که انجام آن با استفاده از بریس دشوار یا غیرممکن است. گاهی از سیم های نازک فلزی تحت عنوان کوبایاشی جهت ایجاد قلابی دور براکت استفاده می شود تا کشیارتودنسی به آن وصل شود. از هوک نیز برای اتصال کش کمک گرفته می شود؛ هوک ها روی براکت ها یا بندارتودنسی می باشند.

کاربرد لیگاتوردر ارتودنسی 

اهمیت ابزار ها و تجهیزات ارتودنسی در اینکه متخصصین بتوانند به طور کامل خصص خود را در زمینه ی زیبا سازی دندان ها ارائه بدهند اهمیت دارد. یکی دیگر از این ابزار ها به این صورت است. لیگاتور کش کوچکی است که جهت نگه داشتن سیم ارتودنسی روی براکت ها بکار می رود. لیگاتورها در رنگ‌های مختلف عرضه می‌شود و بیمار دامنه انتخاب گسترده‌ای از سفید تا رنگ‌های شاد دارد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: ارتودنسی نامرئی ,ریتینر ثابت ,ارتودنسی لینگوال,براکت ارتودنسی ,کش ارتودنسی ,سیم ارتودنسی ,ریتینر متحرک ,
:: بازدید از این مطلب : 398
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 بهمن 1396 | نظرات ()